over africa by light: The fantasy edition

Africa by Light is een unieke samenwerking tussen Safaripark Beekse Bergen en China Light. Dit evenement laat je op een bijzondere manier kennismaken met een licht. Met trots wordt dit jaar Africa by Light: The Fantasy Edition gepresenteerd. Langs de paden van de wandelsafari verschijnen er honderden Afrikaanse en fantasierijke lichtobjecten. Grote lichtgevende olifanten, giraffen, tijgers en fantasiefiguren, je komt het allemaal tegen tijdens de route die je door het park gaat lopen. Deze editie valt er nog meer te beleven met diverse attracties, (live) entertainment en een heuse Fantasy Square. Natuurlijk is er gedacht aan gepaste hapjes en drankjes. Glühwein, stoofvlees, stamppotten of toch een Afrikaanse braai? Schaats op typisch winterse wijze rondjes op de kunstschaatsbaan en wens de neushoorns en olifanten welterusten in hun nachtverblijf! Bereid je voor op de meest fantasierijke periode van het jaar en mis dit unieke evenement niet!

Africa by Light betreft een wandelroute door het park. Je kunt deze route dus niet met de auto afleggen. Kom je met de auto naar Africa by Light? Op de dagen van het evenement kun je vanaf 17.00 uur voor € 5,- een uitrijmunt kopen bij de gastenservice.

Africa by Light: The Fantasy Edition is deze winter zes weken lang te beleven in Safaripark Beekse Bergen. Laat je verbeelding spreken en je fantasie de vrije loop tijdens The Fantasy Edition.