logo Africa by Light - The Fantasy Edition
9 dec 2016 t/m 22 jan 2017
safaripark beekse bergen

horeca

Tijdens Africa by Light geniet je van metershoge lichtobjecten, maar er is meer! Het park biedt namelijk ook entertainment en horecamogelijkheden tijdens Africa by Light. In het park zijn er verschillende horecapunten te vinden met heerlijke gerechtjes, complete diners en fingerfood. 

Fantasy Square
Tijdens Africa by Light is het Entreeplein omgetoverd tot Fantasy Square! Hier kun je genieten van lekkere gerechtjes, zoete lekkernijen en hapklaar fingerfood. Wat dacht je van een Afrikaans broodje met warm vlees, een Afrikaanse braai, warme appelflappen of een heerlijk glaasje glühwein of chocolademelk met marshmallows? Natuurlijk kun je hier ook genieten van een frietje met een snack. 

Safari Restaurant
Voor grote honger en diners kun je terecht in het Safari Restaurant. Naast het standaard assortiment zijn hier lekkkere hoofdgerechten aan toegevoegd. Er wordt een heerlijk stamppottenmenu voorgeschoteld met gehaktbal of ambachtelijke rookworst. Niet zo van de stamppotten? Dan is er nog voldoende keuze, zoals stoofvlees, grote hamburgers en kipsaté. 

The African Village
Halverwege de route kom je aan in The African Village. Hier vind je een heerlijke opwarmplek met grote vuurschalen, waar je een marshmallow kunt roosteren en kunt genieten van de omgeving, warmte en gezelligheid van Africa by Light. Trek gekregen? Geniet dan van Afrikaanse hotdogs met warme nacho's, broodjes en verse Luikse wafels!