entertainment

Naast de metershoge lichtobjecten, is er nog veel meer te beleven tijdens Africa by Light! Laat jezelf verwonderen door het entertainment wat Africa by Light te bieden heeft. Dans mee met Jambo Afrika en beleef het typische winterse gevoel op de kunstijsbaan! Sluit de avond af met The Fantasy Show! Trek gekregen? Kijk dan eens naar het aangeboden horeca assortiment

The fantasy show

Tweemaal per avond zullen de lichtstralen je verwarmen op de klanken van een Fantasy sound. Laat je meenemen in een fantasie van licht en geluid. Deze show mag je écht niet missen! 

Showtijden: 19.45 uur en 20.45 uur

jambo afrika

Jambo Afrika blaast het dak eraf! Jambo Afrika combineert complexe Vodoun-en Malinke ritmes met afro, jazz, funk en soul tot een uniek geluid. Salia Traore (percussionist) uit Burkina Faso, Alfred Quenum (vocal en saxofoon) uit Benin en Kodjo Agbodjalou uit Togo (vocal, percussie en dans) hebben een repertoire wat stilstaan onmogelijk maakt. Meerstemmige zang garandeert typische Afrikaanse harmonie en de energie van de drie heren is zo aanstekelijk dat je het, ondanks de winterse temperaturen, warm krijgt. Je vindt dit trio in The African Village.

prinses fantasia

In Fantasia's IJspaleis heet Prinses Fantasia je van harte welkom in haar wereld vol fantasie. Ze is van haar planeet der fantasie afgereisd naar de Beekse Bergen om ons dit feest van kleur en licht te schenken. Doordat de planeet der Fantasie heel veel lichtjaren weg ligt, is de toverkracht erg zwak en zullen de lichtjes na verloop van tijd hun kleur verliezen... help jij mee om dit te voorkomen?

een wonderlijke kunstijsbaan

Dit jaar is er een schitterende kunstijsbaan aangelegd. Geniet in typisch winterse sfeer van de eenvoud van schaatsen met familie. Huur gratis je schaatsen bij de ijsbaan! De schaatsen van maat 28 t/m 47 zijn bij ons aanwezig. Let wel op: het kan zijn dat je even moet wachten als alle schaatsen in jouw maat zijn verhuurd. Natuurlijk mag je ook je eigen schaatsen meenemen!

djambo show

Djambo zal ook dit jaar zijn slurf laten zien bij Africa by Light met een winterse show. Kom je warm dansen samen met de Rangers en ga op de foto met de stoerste olifant van Afrika!