bezoek africa by light

Een bezoek brengen aan Africa by Light: The Fantasy Edition kan van 9 december tot en met 22 januari. Africa by Light is iedere vrijdag-, zaterdag- en zondagavond en elke avond in de kerstvakantie geopend van 17.00 tot 21.00 uur. Mochten er wijzigingen zijn in deze openingstijden, dan vind je dat op de pagina openingstijden en route.
Let op: op 31 december 2016 is Africa by Light gesloten.

Tijdens Africa by Light loop je een route door het park. De route is alleen te voet af te leggen. Het is dus niet mogelijk om de autosafari af te leggen tijdens Africa by Light. Langs de route kom je Afrikaanse en fantasierijke lichtobjecten tegen. Onderweg kom je verschillende eettentjes tegen waar je een hapje en drankje kunt halen en wordt het entreeplein omgetoverd tot Fantasy Square. Grote honger? Dan kun je een lekker avondmaal eten in het Safari Restaurant of een snellere hap halen in African Village. Terwijl je een lekkere marshmallow roostert boven het groe vuur, kun je genieten van Afrikaanse acts en live entertainment. Schaats een rondje over de kunstijsbaan of geniet van een heerlijk stamppottenmenu of Afrikaanse braai! Beleef een prachtig verlicht en versierde route en wens de neushoorns en de olifanten welterusten in hun nachtverblijven. Geef toe aan je verbeelding en beleef hoe een fantasiewereld tot leven komt.

Een bezoek aan Africa by Light combineren met een bezoek aan Safaripark Beekse Bergen? Je kunt in de ticketshop, wanneer je ervoor kiest om ticket met bezoekdatum te kopen, combitickets kopen. Deze tickets geven je overdag toegang tot het Safaripark en ’s avonds toegang tot Africa by Light. Zodra Africa by Light open gaat, staat er aan het begin van de route een medewerker die je, aan de hand van de combitickets, toegang verschaft tot Africa by Light. Combitickets zijn ook te koop aan de kassa van het Safaripark.