logo Africa by Light - The Fantasy Edition
9 dec 2016 t/m 22 jan 2017
safaripark beekse bergen

Africa by light verwelkomt nu al meer dan 10.000 bezoekers!

Hilvarenbeek, woensdag 28 december 2016 - In de eerste tien openingsavonden trok Africa by Light: The Fantasy Edition al meer dan 10.000 bezoekers, een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar. Dit is het tweede jaar dat Safaripark Beekse Bergen het evenement organiseert.

"Het is een prachtig compliment dat Africa by Light, ondanks we het nu pas voor een tweede keer organiseren, in de eerste tien openingsavonden van dit jaar meteen een groot succes is. Met de extra activiteiten die we tijdens deze speciale fantasierijke editie aanbieden hebben we verder geïnvesteerd in de kwaliteit van het evenement. De warme sfeer en gezelligheid is nu extra voelbaar op het park. Het is echt een heerlijke winteravond uit voor de hele familie", zegt parkmanager Niels de Wildt.

Africa by Light: The Fantasy Edition
Tijdens de tweede editie van Africa by Light is er naast het bewonderen van alle lichtobjecten nog veel meer te beleven met diverse attracties, live entertainment en een heuse Fantasy Square met een prachtige kunstijsbaan. Africa by Light: The Fantasy Editon is van 9 december tot en met 22 januari op vrijdag, zaterdag en zondag van 17.00 – 21.00 uur te beleven in Safaripark Beekse Bergen. Tijdens de Kerstvakantie zijn bezoekers iedere avond welkom, m.u.v. Oudjaarsavond. Overdag is het park te bezoeken tijdens de reguliere openingstijden.

Africa by Light: The Fantasy Edition is t/m 22 janauri te zien in Safaripark Beekse Bergen.